Fotórestaurátor

fényképek új fényben

Fotórestaurálás megrendelés

Fényképek javítása - fotóretus - megrendelés és átvétel

Rendelését kezdeményezheti a "Kapcsolat" menüpontunkra kattintva egy üzenetben, E-Mail-ben: foto(kukac)rosko.hu, a 0670/332-9696 telefonszámon és természetesen személyesen is.

Képeredetik küldése

A fotóeredetiket jelenleg Budapesten adhatja át személyesen, de hamarosan más városokban is (Hatvan, Kecskemét, Gödöllő) lesz átvevőhelyünk.
A torlódást elkerülendő, kérem, hogy mielőtt ellátogatna hozzánk, egyeztessünk telefonon időpontot!

A képeket küldheti ajánlott küldeményként is postacímünkre (Roskó István 1032 Budapest, Selyem utca 4/10.). Fordítson nagy figyelmet a csomagolásra (Pl. buborékfóliás tasak, a borítékba csúsztasson egy merevítő kartonlapot is) és a nagyméretű borítékra írja rá: "NE HAJTSA ÖSSZE A BORÍTÉKOT!"

Digitális fotókat CD-DVD lemezen, bármilyen típusú memóriakártyán, USB drive-on, illetve külső merevlemezen lehet hozni.


adattárolók restauráláshoz


Kisebb fájl-méretű (1-5MB) anyagok szokásos módon csatolhatóak E-mail üzenetekhez, ennél nagyobbakhoz ajánljuk például az ingyenes www.toldacuccot.hu fájlküldő szolgáltatást. Ha sok képfájlt küld, lehetőleg tömörítse őket egy zip-fájlba.

A papírképek szkennelését ne irodai lapolvasóval készítse! A kommersz irodai lapolvasók nem biztosítják azt a minőségi kiindulópontot, amit egy nyomdai célú berendezés garantál. Színes szkenneléssel a régi fekete-fehér fényképekből is többet lehet kihozni, főleg ha színes elszíneződések, firkák csúfítják el.

Elkészült munkák átvétele
Az E-mail-ben vagy telefonon történő értesítés után az elkészült munkák átvehetőek személyesen, postai úton, futárral, illetve a digitális anyagok interneten keresztül is. Az állományok javarészt nagy mérete miatt a letöltésükhöz gyors internetkapcsolat szükséges. Természetesen a személyes találkozásnak örülök a legjobban :)

A III. kerületben a kiszállítás ingyenes!

Fizetés

Az elkészült munkát kifizetheti a személyes átadáskor készpénzben, vagy postai utánvéttel. Regisztrált ügyfelek a CIB Bank 10700196-50811290-51100005 (Roskó István) számlára utalhatnak.

Copyright © Roskó István fényképész – Minden jog fenntartva!